Політика конфіденційності

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1. База персональних даних – іменована сукупність упорядкованих персональних даних в електронній формі та / або у формі картотек персональних даних. У контексті даного положення Компанія є власником «Бази персональних даних «Користувачі».

1.2. Компанія або Ми – Компанія або Товариство з обмеженою відповідальністю «АПТЕКА ДОВІРИ», юридична особа, що зареєстрована відповідно до законодавства України, ЄДРПОУ 40000891, місцезнаходження: 81130, Львівська обл., с. Сокільники, Пустомитівський р-н, вул. Стрийська, буд. 20.

1.3. Веб-сайт - інформаційно-телекомунікаційна система, що розміщується в інтернеті за адресою https://dovira.farm/, яка, зокрема, забезпечує формування та обробку  замовлень покупців (Користувачів) щодо товарів продавців. ВС, зокрема, надає Користувачеві можливість отримувати дистанційний (через мережу Інтернет) доступ до інформації про Продукцію Аптечних закладів, дистанційно (через мережу Інтернет) замовляти Продукцію та оплачувати її безпосередньо Аптечному закладі.

ВС не здійснює продаж чи доставку Продукції, а лише допомагає комунікувати Користувачам та Аптечним закладам-партнерам щодо формування, оформлення та виконання замовлень.

1.4. Аптечні заклади-партнери (Партнери) – аптечні заклади, що успішно пройшли реєстрацію у системі ВС та яким надається право обмеженого доступу до Сайту з метою поширення та надання інформації про їх послуги і / або Продукцію, а також отримання заявок на бронювання або замовлення Продукції від користувачів з подальшим придбанням Продукції

1.5. Положення – дане Положення про обробку і захист персональних даних.

1.6. Користувач або Ви – юридична або фізична особа, зареєстрована на Сайті або особа, яка хоча б один раз відвідала Сайт, в тому числі без реєстрації. Користувач в процесі користування Сайтом набуває статусу суб'єкта персональних даних.

1.7. Продукція – будь-які вироби (товари), роботи або послуги, які виготовляються, виконуються чи пропонуються Партнерами для потреб Користувача за допомогою Сайту.

1.9. Згода – будь-яке добровільне, конкретне, інформоване і однозначне волевиявлення Користувача, вчинене шляхом оформлення заяви або проявом чітких позитивних дій для підтвердження згоди (дозволу) на обробку Компанією своїх персональних даних. Згода Користувача (суб'єкта персональних даних) надається шляхом проставлення позначки на електронній сторінці документа або в електронному файлі, що обробляється в інформаційній системі на основі документованих програмно-технічних рішень.

1.10. Сookie – фрагмент даних у формі одного або декількох файлів, згенерований Сайтом, спрямований веб-браузеру, який зберігається на пристрої Користувача. У контексті даного Положення під Cookie треба також розуміти будь-які подібні технології, такі як піксельні теги, веб-маяки та порожні GIF-файли (додані на Сайті).

1.11. Терміни, використані з великої літери, але не визначені в цьому Положенні, мають значення, присвоєне їм чинним законодавством.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Дане Положення, розроблене відповідно до чинного законодавства України, і визначає, як Компанія збирає, реєструє, накопичує, зберігає, адаптує, змінює, оновлює, використовує, поширює, знеособлює, передає і знищує Ваші персональні дані на Сайті. У всіх випадках персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

2.2. Дане Положення є невід'ємною частиною Умов користування Сайтом.

2.3. Дане Положення стосується Сайту з його мобільними версіями, додатками та іншими програмами / програмним забезпеченням. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти – дія Положення на такі сайти не поширюватиметься.

2.4. Метою обробки персональних даних є: 

  • виконання договірних відносин;
  • надання або пропонування Компанією або Партнерами товарів або послуг Користувачеві;
  • обробка замовлень Користувача;
  • створення і реалізація програм лояльності;
  • можливість контакту з Користувачем через (і) надсилання Користувачеві Компанією або Партнерами сервісних, юридичних, інформаційних, рекламних або іншого характеру листів на електронну пошту; (іi) здійснення дзвінків (в тому числі, автоматично набраних і / або попередньо записаних) від Компанії і / або Партнерів на номер телефону Користувача; (іii) відправка SMS, Viber-повідомлень або інших текстових повідомлень Компанією або Партнерами на номер телефону Користувача;
  • поліпшення / спрощення роботи з сайтом;
  • забезпечення безпеки Сайту.

2.5. Персональні дані зберігаються настільки довго, наскільки це необхідно для цілей обробки персональних даних, якщо інше не передбачено чинним законодавством.

2.6. Обробка персональних даних здійснюється з Вашої Згоди. Ви даєте Згоду на обробку своїх персональних даних при реєстрації або використанні Сайту. Надаючи Згоду на обробку персональних даних, Ви підтверджуєте, що цілком і повністю ознайомлені і згодні з умовами Положення. Надаючи Згоду на обробку своїх персональних даних, Ви також підтверджуєте, що повністю розумієте цільове призначення Сайту і мету обробки Ваших персональних даних.

2.7. Компанія залишає за собою право змінювати Положення в будь-який час, оновлювати його, публікуючи зміни на Сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватися Сайтом після внесення змін, то автоматично берете на себе юридичне зобов'язання дотримуватися оновлених умов Положення. Компанія не несе відповідальності за завдані збитки або збитки, понесені Вами або третіми особами в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цього Положення.

2.8. Положення є обов'язковим для виконання співробітниками Компанії та Партнерів, які безпосередньо здійснюють обробку та / або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових обов'язків і / або договірних зобов'язань.

3. ЗБІР І ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Вам надана можливість зареєструватися на Сайті за допомогою соціальних мереж, таких як: Facebook, Google+, або доступна опція реєстрації на Сайті, в такому випадку необхідно ввести наступні дані: ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, мобільний телефон, придумати пароль. Також Вам надана можливість зробити замовлення без реєстрації з введенням наступних даних: ім'я, прізвище, адреса електронної пошти, мобільний телефон.

3.2. При залишенні відгуку Користувач заповнює наступні дані: ім'я, номер замовлення (необов'язково), номер телефону (необов'язково), електронну адресу, відгук. При залишенні зворотного зв'язку Користувач заповнює наступні дані: ім'я, електронну адресу, повідомлення, адресоване до відповідного департаменту Компанії. Для зворотного дзвінка Користувач надає номер мобільного телефону. Також Користувач може на свій розсуд вказати якісь персональні дані при спілкуванні з консультантом в месенджері jivo.

3.3. При зміні функціоналу сайту ми можемо звернутися до Вас з проханням надати інші дані, необхідні для авторизації.

3.4. Компанія не збирає інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, про засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

3.5. Сайт не призначений для користувачів, що не досягли 14 років.

3.6. Компанія може час від часу контролювати або перевіряти відгуки / повідомлення, які поширюються на Сайті, проте компанія не приймає на себе жодних зобов'язань і не несе відповідальності (i) за зміст будь-яких повідомлень / відгуків; (ii) будь-яку помилку, наклеп, упущення, фальсифікацію, рекламні матеріали, вульгарності, лихослів'я, розкриття приватної / конфіденційної / комерційної інформації або (iii) за неточності, недостовірні або не актуалізовані відомості (наприклад, щодо інформаційних матеріалів, поширених Партнерами або в їх інтересах за допомогою Сайту) за порушення законодавства України, скоєного в процесі обробки і створення Баз персональних даних, власниками яких є треті особи / Партнери.

3.7. Користувачі несуть особисту відповідальність за будь-яку інформацію, яку вони розміщують на Сайті, повідомляють іншим Користувачам, а також за будь-яку взаємодію з іншими Користувачами, така взаємодія здійснюється на їх власний ризик.

3.8. Партнери несуть особисту відповідальність за будь-які інформаційні матеріали, які розміщують на Сайті або які розміщуються на Сайті в їх інтересах (в тому числі за інформацію про Продукцію в контексті ст. 15 п 1 Закону України «Про захист прав споживачів»).

3.9. Щоб зробити відвідування Сайту зручнішим, відстежувати відвідування Сайту і покращувати сервіс, Компанія збирає файли Сookie. Більш докладно про збір файлів Cookie Компанією можна дізнатися з розміщеного на Сайті Положення про файли Cookie.

3.10. Обробка персональних даних здійснюється Компанією та / або Партнерами відповідно до мети такої обробки і відповідно до цього Положення та чинного законодавства України.

3.11. Обробка персональних даних здійснюється повністю або частково в електронній формі з використанням засобів інформаційної (автоматизованої) системи. Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах (серверах) Компанії.

3.12. Всі Бази персональних даних, які належать Компанії, знаходяться в дата-центрах або за адресою Компанії.

Згода на обробку персональних даних

На підставі власного добровільного волевиявлення я надаю Товариству з обмеженою відповідальністю «АПТЕКА ДОВІРИ», юридична особа, що зареєстрована відповідно до законодавства України, ЄДРПОУ 40000891, місцезнаходження: 81130, Львівська обл., с. Сокільники, Пустомитівський р-н, вул. Стрийська, буд. 20 (далі - Компанія) свою однозначну згоду на обробку моїх персональних даних відповідно до наведених нижче умов:

  1. Склад і обсяг моїх персональних даних, які можуть бути оброблені: будь-які мої персональні дані, необхідні Компанії для досягнення зазначеної нижче мети їх обробки, включаючи, але не обмежуючись даними про моє ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер мобільного телефону, паролі до облікового запису користувача.
  2. Мета обробки моїх персональних даних:
    1. виконання договірних відносин;
    2. надання або пропонування Компанією або Партнерами товарів або послуг Користувачеві;
    3. обробка замовлень Користувача;
    4. створення і реалізація програм лояльності;
    5. можливість контакту з Користувачем через (і) надсилання Користувачеві Компанією або Партнерами сервісних, юридичних, інформаційних, рекламних або іншого характеру листів на електронну пошту; (іi) здійснення дзвінків (в тому числі, автоматично набраних і / або попередньо записаних) від Компанії і / або Партнерів на номер телефону Користувача; (іii) відправка SMS, Viber-повідомлень або інших текстових повідомлень Компанією або Партнерами на номер телефону Користувача;
    6. поліпшення / спрощення роботи з сайтом;
    7. забезпечення безпеки Сайту.
  3. Обсяг обробки моїх персональних даних може включати, в тому числі, збір, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання, передачу, знеособлення і знищення відповідних моїх персональних даних. При цьому Компанії надається дозвіл на передачу моїх персональних даних та / або надання права часткової або повної обробки моїх персональних даних будь-яким розпорядникам персональних даних і третім особам (включаючи будь-яких Партнерів Компанії, служби доставки, афілійованих осіб Компанії) в межах зазначеної вище мети обробки і за умови дотримання вимог законодавства щодо захисту персональних даних без повідомлення мене про таку передачу.
  4. Форма обробки моїх персональних даних включає, в тому числі, обробку з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.
  5. Термін обробки моїх персональних даних є необмеженим, але не більше, ніж це необхідно з метою обробки, передбаченою цією згодою.
  6. Будь-які застереження щодо обробки моїх персональних даних відповідно до цієї згоди, крім зазначених вище, можна надіслати на електронну адресу: https://dovira.farm/.
  7. Контактна інформація Компанії:

Адреса для листування: Товариство з обмеженою відповідальністю «АПТЕКА ДОВІРИ», юридична особа, що зареєстрована відповідно до законодавства України, ЄДРПОУ 40000891, місцезнаходження: 81130, Львівська обл., с. Сокільники, Пустомитівський р-н, вул. Стрийська, буд. 20.

Цим я також підтверджую, що належним чином повідомлений (-а) про власника моїх персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, мої права як суб'єкта персональних даних, визначених Законом України «Про захист персональних даних», мету збору даних щодо моєї особи та осіб, яким можуть бути передані мої персональні дані.

Перелік прав суб'єкта персональних даних, визначених ч. 2 ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних»

Суб'єкт персональних даних має право:

  1. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. На доступ до своїх персональних даних;
  4. Отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. Пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  9. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. Вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
  11. Відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

4. ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE

4.1.Компанія збирає наступні категорії файлів Сookie:

  • Вкрай необхідні файли Cookie (strictly necessary Cookies), які є обов'язковими для правильної роботи Сайту. Дані файли Cookie включають, наприклад, файли, які дозволяють Вам переглядати захищені сторінки Сайту, користуватися кошиком. У зв'язку з їх важливістю для функціонування Сайту, Ви не можете відмовитися від таких файлів Сookie. Можливість здійснення такої обробки даних базується на ст. 11 ч. 1 п. 3 Закону України «Про захист персональних даних» (договірне надання послуг).
  • Експлуатаційні файли Cookie (performance cookies), які збирають інформацію про використання Користувачем Сайту, наприклад, які сторінки Ви відвідуєте найчастіше, і чи виникають у Вас будь-які помилки. Дані файли не ідентифікують Вас. Вся зібрана інформація збирається в сукупності і, як наслідок, анонімно, а також використовується виключно для того, щоб поліпшити роботу Сайту. Якщо Ви обмежите застосування експлуатаційних файлів Cookie, Ми не зможемо скористатися інформацією за результатами використання Вами нашого Сайту з метою поліпшення досвіду Вашого користування Сайтом в подальшому.
  • Функціональні файли Cookie (functionality cookies). Вони використовуються для розпізнавання і запам'ятовування налаштувань, які Ви вибрали під час попередніх відвідувань сайту. Як наслідок, при подальшому використанні Сайт буде автоматично враховувати Ваші особисті вподобання. Наприклад, Сайт зможе запам'ятати розмір тексту, шрифтів, ім'я / логін, вибір міста або населеного пункту. Обробка такої інформації здійснюється на підставі згоди Користувача і ст. 11 ч. 1 п. 1 Закону України «Про захист персональних даних». Ця інформація може бути анонімізована. Часто такі файли Сookie розміщуються за згодою Компанії третіми особами, а дані, зібрані такими файлами, можуть з вищезазначеною метою передаватися третім особам. Якщо Ви обмежите застосування функціональних файлів Сookie, Ми не зможемо враховувати при подальшому відвідуванні Вами нашого Сайту Ваші вподобання.
  • Цільові файли Cookie (targeting cookies), які застосовуються для відображення на Сайті реклами, яка більше відповідає Вашим інтересам. Також дані файли дозволяють обмежити кількість разів, які Користувач бачить рекламу, а Компанії проаналізувати ефективність маркетингових заходів. Так, цільові файли Cookie запам'ятовують дані про візит Користувача на Сайті, сторінки, які Користувач відвідав, і посилання, за якими Користувач перейшов. Обробка такої інформації здійснюється на підставі згоди Користувача і ст. 11 ч. 1 п. 1 Закону України «Про захист персональних даних». Ця інформація може бути анонімізована. Часто такі файли Сookie розміщуються за згодою Компанії третіми особами, а дані, зібрані такими файлами, можуть з вищезазначеною метою передаватися третім особам. Якщо ви обмежите застосування цільових файлів Cookie, Ми не зможемо надати Вам рекламу, яка буде відповідати Вашим інтересам.
  • Аналітичні файли Cookie (analytics cookies). Вони дозволяють розпізнавати і підраховувати загальну кількість відвідувачів Сайту, а також аналізувати їх переміщення Сайтом. Це допомагає Компанії вдосконалювати роботу Сайту, наприклад, сприяти тому, щоб Користувачі могли легко знайти бажану інформацію. Дана інформація не є персональною.
  • Компанія залишає за собою право збирати і інші категорії файлів Cookie.

4.2. Компанія використовує такі файли Cookie на Сайті, в тому числі сторонніх ресурсів:

  • _fbp
  • _ga
  • _gid
  • _st
  • jv_enter_ts_S5yEASAf1h
  • jv_pages_count_S5yEASAf1h
  • jv_utm_S5yEASAf1h
  • jv_visits_count_S5yEASAf1h
  • PHPSESSID
  • site_version
  • wucmf_customorder_used
  • wucmf_filter_new_whocan
  • wucmf_order_phones
  • wucmf_region
  • wucmf_telemedicine_new
  • wucmf_your_pharmacy
  • wucmf_your_pharmacy_new

Компанія залишає за собою право збирати і використовувати інші, не зазначені в цьому переліку, файли Cookie.

4.3. Більша частина файлів Cookie, які збирає Компанія, є сесійними файлами Cookie (session cookies). Тобто, такі файли мають тимчасовий характер, який відраховується з моменту відкриття вікна браузера до моменту його закриття. Після завершення сесії браузера вони видаляються з Вашого електронного пристрою.

4.4. Крім того, наші файли Сookie відносяться до так званих захисних Сookies (secure cookies), які дозволяють під час сесії браузера захистити вміст таких файлів.

4.5. Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Google та інші. Наведені для прикладу компанії можуть використовувати файли Cookie на Вашому пристрої, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів Cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися з політики використання відповідної аналітики, доступною за такими адресами:

  • Умови використання Google Аналітики - https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/ru/;
  • Політика використання даних Facebook - https://www.facebook.com/privacy/explanation;

4.6. При використанні Сайту, на його сторінках можуть бути присутніми коди інших інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет-ресурси і треті особи можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали сайт, а також іншу інформацію, яку передає Ваш браузер. Такими інтернет-ресурсами можуть бути: системи баннеропоказов; соціальні плагіни мереж (наприклад, Facebook, Google+).

4.7. Частина даних із зібраних Компанією файлів Cookie можуть надаватися третім особам, які мають право на отримання таких даних відповідно до договірних або інших законних підстав (зокрема Компанія може надавати такі дані Партнерам).

5. ВІДКЛЮЧЕННЯ ФАЙЛІВ COOKIE

5.1. Користуючись нашим Сайтом, Ви автоматично погоджуєтеся з використанням файлів Сookie і умовами цього Положення.

5.2. Ви можете відмовитися від використання файлів Сookie (така опція доступна в налаштуваннях браузера). Однак, відключення функції відправки файлів Cookie може обмежити можливості використання Сайту.

5.3. Якщо Ви в силу будь-яких причин не бажаєте, щоб інші інтернет-ресурси, коди яких присутні на Сайті (наприклад, Facebook, Google+), отримували доступ до Ваших даних, Ви можете за власним бажанням вийти зі свого аккаунта або профілю, очистити файли Cookie (через свій браузер).

6. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

6.1. Компанія використовує системні і програмно-технічні засоби і засоби зв'язку, які запобігають втраті, крадіжці, несанкціонованому знищенню, перекрученню, підробці, копіюванню інформації і відповідають вимогам міжнародних та національних стандартів.

6.2. Роботу, пов'язану з захистом персональних даних при їх обробці, в Компанії відповідно до законодавства організовує відповідальна особа. Відповідальною особою за обробку персональних даних є директор Компанії.

6.3. Співробітники Компанії або Партнерів, які безпосередньо здійснюють обробку та / або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових (трудових) обов'язків або договірних зобов'язань, зобов'язані дотримуватися вимог Закону України «Про захист персональних даних», цього Положення та інших внутрішніх документів в сфері захисту персональних даних.

6.4. Особи, які мають доступ до персональних даних, зокрема, які здійснюють їх обробку, в разі порушення ними вимог Закону України «Про захист персональних даних» несуть відповідальність відповідно до законодавства України.

6.5. Співробітники Компанії або Партнерів, що мають доступ до персональних даних, в тому числі, які здійснюють їх обробку, зобов'язані не допускати розголошення в будь-який спосіб персональних даних, які їм були довірені або які стали відомі у зв'язку з виконанням професійних, службових чи трудових обов'язків.

6.6. Компанія на постійній основі здійснює контроль за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки персональних даних. Проте, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії. У мережі інтернет електронні повідомлення можуть бути перекручені, не завжди оперативно доставлені (або зовсім не доставлені). Крім того, існує ймовірність зараження електронної інформації вірусами, які існують в інтернеті. Користуючись Сайтом, Ви погоджуєтеся взяти на себе ризики, з якими пов'язане завантаження файлів і використання інформації.

7. УМОВИ ПЕРЕДАЧІ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ

7.1. Компанія передає Ваші персональні дані (надає доступ до них) третім особам відповідно до цілей їх обробки. Надаючи Згоду на обробку персональних даних, Ви одночасно даєте згоду на таку передачу Ваших персональних даних. Така передача завжди відбувається відповідно до цього Положення та Закону України «Про захист персональних даних».

7.2. Нижче Ми вказуємо випадки, в яких здійснюється передача Ваших персональних даних, однак Компанія залишає за собою право здійснювати їх передачу і в інших випадках відповідно до цілей обробки.

7.3. Компанія передає персональні дані Партнерам, пов'язаним з Компанією договірними відносинами. Така передача персональних даних необхідна і здійснюється для реалізації цілей їх обробки, зазначених в цьому Положенні, а також для реалізації основних функцій Сайту як МІС і здійснюється без будь-якого додаткового повідомлення.

7.4. Компанія може передавати персональні дані афілійованим особам компанії без будь-якого додаткового повідомлення.

7.5. Персональні дані, отримані від Вас, також можуть бути передані третій особі, без додаткового повідомлення про таку передачу, наскільки це дозволено чинним законодавством України, в тому випадку, якщо Сайт або його частина буде відчужена, будь-яким чином буде переданий третім особам в порядку, визначеному чинним законодавством України. У цьому випадку, з моменту такого відчуження / передачі / надання доступу права і обов'язки, визначені цим Положенням, переходять до правонаступників на підставі відповідного договору.

7.6. Ваші персональні дані можуть бути передані третій особі без додаткового повідомлення про таку передачу відповідно до вимог чинного законодавства України, рішення суду або акта суб'єкта владних повноважень. Вимоги щодо розкриття персональних даних можуть бути оскаржені, якщо Компанія вважатиме, що на це є законні підстави, однак Компанія не бере на себе такого зобов'язання.

7.7. Ми можемо залучати постачальників послуг обробляти Ваші персональні дані для цілей, описаних в цьому Положенні. Ці постачальники послуг обробляють дані тільки від нашого імені, відповідно до наших інструкцій і під нашим контролем відповідно до цього Положення.

7.8. Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання вимог законодавства про захист персональних даних або не може їх забезпечити. Проте, Компанія не може нести будь-яку відповідальність за дії співробітників Партнерів, служб доставки, афілійованих осіб, інших третіх осіб, які безпосередньо здійснюють обробку та / або мають доступ до персональних даних у зв'язку з виконанням своїх службових (трудових) або договірних обов'язків. Такі треті особи залишаються відповідальними за дії своїх співробітників і несуть усі пов'язані ризики самостійно.

7.9. Компанія не несе відповідальності за обробку і розкриття персональних даних і будь-якої іншої інформації третім особам, які не перебувають у власності або під управлінням Компанії, фізичними особами, які не є співробітниками Компанії.

8. ВАШІ ПРАВА ЯК СУБ'ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1. Користувач як суб'єкт персональних даних має право: 

  • знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

8.2. Ви можете в будь-який час оновлювати, виправляти свою реєстраційну інформацію через функцію управління обліковими записами, доступну на Сайті. Ви також можете звернутися з цим проханням до Компанії в листі на електронну пошту або на адресу Компанії (вказані нижче). У листі Ви повинні обов'язково вказати, яку саме інформацію необхідно виправити або оновити і Компанія забезпечить таке оновлення, виправлення.

8.3. Якщо Ви бажаєте, щоб Ваші дані були видалені, Ви можете видалити акаунт користувача, відкликати свою Згоду або заперечити проти обробки своїх персональних даних. Для того, щоб відкликати свою Згоду або заперечити проти обробки своїх персональних даних, Вам необхідно звернутися до Компанії з листом на електронну пошту або на адресу Компанії (вказані нижче) і Компанія вчасно видалить зібрані персональні дані.

8.4. У деяких випадках Компанія зобов'язана зберігати дані для дотримання встановлених законом правових зобов'язань. В такому випадку Ми гарантуємо, що Ваші дані будуть використовуватися тільки для дотримання правових зобов'язань, а не для інших цілей.

9. ПОРЯДОК РОБОТИ З ЗАПИТАМИ

9.1. Ви, як суб'єкт персональних даних, маєте право на отримання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних із персональними даними, без зазначення мети запиту, крім випадків, встановлених законом.

9.2. Доступ суб'єкта персональних даних до даних про себе здійснюється безоплатно.

9.3. Суб'єкт персональних даних подає Компанії запит про доступ (далі - запит) до персональних даних.

9.4. У запиті зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце знаходження) і реквізити документа, що посвідчує особу суб'єкта персональних даних;
  • інші відомості, що дозволяють ідентифікувати особу суб'єкта персональних даних;
  • відомості про Базу персональних даних, стосовно якої подається запит, відомості про власника чи розпорядника цієї бази;
  • перелік запитуваних персональних даних.

9.5. Термін вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження.

9.6. Протягом цього терміну Компанія доводить до відома суб'єкта персональних даних, запит буде задоволено або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави у відповідному нормативно-правовому акті.

9.7. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законодавством.

10. КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

10.1. Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або скарги, рекомендації або коментарі щодо захисту персональних даних, цього Положення, Ви може звернутися листом на електронну пошту або листом на адресу Компанії.

10.2. Зв'язатися з Компанією можна за наступними контактними даними:

вул. Стрийська, буд. 20,

с. Сокільники, Пустомитівський р-н,

Львівська обл., Україна,

81130, Львівська обл.,

тел./факс: (032) 297-18-23

📧 office@3i.ua